Virtuele Maagband Hypnose

Het veilige alternatief voor een maagbandoperatie!

Obesitas is een levensbedreigende aandoening die kan leiden tot hart- en vaatziekten, diabetes, etc.  Vaak zorgt overgewicht ook voor een sociaal isolement en emotionele problemen.

Om dit op te lossen wordt er vaak een maagbandoperatie uitgevoerd. Door de maag operatief te verkleinen, wordt overeten niet langer mogelijk. Aan deze operatie zijn heel veel risico’s verbonden, en de reden dat je teveel eet wordt niet aangepakt.

maagband

Met hypnose is het nu mogelijk om een virtuele maagband aan te brengen die net zo effectief is, maar dan zónder alle gevaren van een operatie!

VOORDEEL VAN DIT PROGRAMMA:

  • Geen narcose
  • Geen littekens
  • Geen herstelperiode
  • Blijvend resultaat
  • Wereldwijd getest programma
  • Oorzaak aanpakken

Sommige mensen worden afgewezen voor een maagbandoperatie, dan is hypnose dé oplossing.

We weten dat diëten niet werkt. Er gebeuren 3 dingen: je brein vecht er tegen, het lichaam vecht ertegen en je dagelijkse omgeving vecht ertegen.

Omdat de meeste eetgewoontes diep in het onderbewustzijn geworteld zitten, zal het eindresultaat hetzelfde blijven.

Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen, en is absoluut géén dieet. Makkelijk vol te houden en er is geen ontbering. Je zult bevrijd zijn van het constante denken aan eten, je gaat heel bewust eten en luisteren naar wat je maag je vertelt.

Het resultaat is gewichtsverlies zonder dieët!

De virtuele maagband is voor iedereen, of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen.

Prijs: op aanvraag

cropped-dsc_0676.jpg